9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Compare Listings

Seria de articole despre CONSTRUCTIA CASEI

Ne-am hotarat  sa impartasim experienta dobandita in 11 ani de proiectare si urmarire a santierelor incepand o serie de articole despre cum se construieste o casa din zidarie portanta.

Articolele vor trata pe intelesul tuturor etapele principale din timpul constructiei unei case. Seria de articole poate constitui un ghid pentru aceia dintre dumneavoastra care decid sa-si realizeze casa in regie proprie. De asemenea, chiar daca ati optat pentru o firma care sa se ocupe de constructia casei de la 0 pana la cheie, informatiile din aceste articole va pot ajuta sa realizati un control mai eficient asupra constructorului.

Am ales sa tratam sistemul constructiv cu pereti de zidarie portanta, datorita raspandirii si increderii pe care acest sistem o maifesta in randul clientilor nostri. Practic proiectele de case in Catalog de case sunt optimizate pentru a fi executate din zidarie portanta.

Formatul de prezentare a articolelor fiind un blog, va invitam sa participati activ, intervenind in comentarii cu intrebari si eventula ridicand probleme care noua ne-au scapat. Vom fi onorati va raspundem  si astfel sa facem din Catalog de case o si o platforma de discutii despre constructii.

Related posts

Cum se citeste un plan de arhitectura

Proiectul trebuie sa asigure informatii complete pentru autorizare si constructie, fara sa lase...

Citeste...

Stâlpi și centuri de beton armat la casele de cărămidă

Proiectele de case din www.catalogdecase.ro au fost concepute din zidărie, acesta fiind sistemul cu cea mai largă răspândire în România. Am incercat să fac o scurtă prezentare a sistemului constructiv din zidarie portanta confinata.

Citeste...

6 motive pentru care merita sa angajati un diriginte de santier

Cine este omul de pe santier care va reprezinta interesele? Cum aveti garantia că proiectul este aplicat. Iată 6 motive pentru care sa-ti angajezi un diriginte de santier.

Citeste...

Nume