9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Salzburg

  • Suprafata totala: 172 mp
  • Suprafata la sol: 85 mp
  • Dormitoare: 3
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+M

Va aducem cele mai interesante proiecte cu mansarda de pe piata. Dintre acestea, va prezentam Vila Salzburg, o casa eleganta si impunatoare. Cu un aspect romantic, conferit de ferestrele frantuzesti ale dormitoarelor de la mansarda, vila Salzburg ofera spatii luminoase, vitrate. La parter se afla sufrageria si camera de zi, care comunica direct cu terasa. Zona de noapte cuprinde doua dormitoare pentru copii si un dormitor matrimonial, cu garderoba proprie.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 1032 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1720 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 2064 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Nico

Vezi proiect

Vila Cernica