9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Vila Cernica

  • Suprafata totala: 167 mp
  • Suprafata la sol: 88 mp
  • Dormitoare: 4
  • Băi: 3
  • Inaltime: P+1

Casa Cernica, unul din modelele noastre de case ieftine, ofera un plan eficient compartimentat, adresandu-se familiilor numeroase sau celor care beneficiaza de terenuri inguste. La parter, livingul si bucataria spatioasa, ce cuprinde si zona de luat masa, ofera acces exterior catre terasa acoperita. In plus, parterul ofera si un dormitor (poate fi utilizat si ca birou) si o baie. Zona de noapte de la etaj cuprinde 3 dormitoare, o baie comuna si o baie pentru dormitorul matrimonial.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 1002 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1670 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 2004 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Salzburg

Vezi proiect

Vila Brasil