9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

  • Suprafata totala: 186 mp
  • Suprafata la sol: 95 mp
  • Dormitoare: 4
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+M

Va propunem planuri de casa ce va ajuta sa va transformati visul in realitate. Casa Nico cuprinde la parter un living cu iesire spre terasa si o bucatarie spatioasa, ce poate include si zona de luat masa. In plus, parterul ofera si un dormitor incapator (poate fi utilizat si ca birou) si o baie. Zona de noapte de la mansarda cuprinde o baie si 3 dormitoare cu o suprafata utila generoasa. Ca si structura, Casa Nico poate fi locuinta ideala pentru familii numeroase sau casa de vacanta mult dorita.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 1116 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1860 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 2232 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Hamburg

Vezi proiect

Casa Salzburg