9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Compare Listings

Vila Alexandra, caminul ideal pentru cei care isi doresc o constructie ieftina

Vila Alexandra, caminul ideal pentru cei care isi doresc o constructie ieftina

Vila Alexandra este un model de casa foarte apreciat in categoria de proiecte de case cu mansarda. Ea este riguros proiectata, incat sa se incadreze intr-un pret mic pentru toti cei care isi doresc o constructie ieftina. Vila Alexandra poate servi drept locuinta permanenta sau locatie pentru petrecerea vacantelor. Familiile cu mai multi membrii vor gasi proiectul vilei Alexandra foarte potrivit nevoilor lor de confort si spatiu.

Parterul cuprinde un living spatios, cu acces exterior secundar catre gradina, bucatarie si grup sanitar. Livingul masoara 25 mp, bucataria  unde se poate  prepara si servi masa are o suprafata de 12 mp, grupul sanitar este de 2 mp iar holul masoara 9.3 mp.

Mansarda ofera 3 dormitoare si o baie cu dimensiuni generoase. Astfel, dormitoarele au 12.2 mp, 12.5 mp si 11 mp, baia se intinde pe o suprafata de 5.3 mp iar  holul este lung de 3.7 mp. Balconul de 3.3 mp este ideal pentru a servi cafeaua de dimineata impreuna cu cei dragi si a simti aerul proaspat al diminetilor racoroase.

Vila Alexandra are o suprafata totala de 124 mp si o suprafata la sol de 61 mp. Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire costa 620 Euro.

Optati pentru Vila Alexandra din oferta noastra de proiecte de case cu mansarda daca va doriti o constructie ieftina si spatioasa!

Related posts

Essen – opteaza pentru modele de case mici si ieftine!

Ti-ai propus sa iti construiesti o casa ieftina si confortabila pentru tine si familia ta? Iti...

Citeste...

Alegeti Vila Rin: vila cu parter si mansarda, ideala pentru familiile cu doi copii

Vila Rin este un model de vila cu parter si mansarda care poate satisface cerintele de confort...

Citeste...

Vila Aston, proiect de casa cu mansarda

In oferta de proiecte de case cu mansarda, Catalogdecase.ro a inclus Vila Aston, alegerea...

Citeste...

Nume