9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Compare Listings

Essen – opteaza pentru modele de case mici si ieftine!

Essen – opteaza pentru modele de case mici si ieftine!

Ti-ai propus sa iti construiesti o casa ieftina si confortabila pentru tine si familia ta? Iti doresti o casa de vacanta in care sa iti petreci timpul liber? Catalogdecase.ro iti propune Casa Essen, din categoria de proiecte de case mici ce poate deveni locuinta perfecta pentru o familie de 3-5 persoane sau casa de vacanta mult visata.

Planurile parter ale acestei case mici cu mansarda aduc tot confortul unei case cu 3 dormitoare intr-o suprafata destul de mica ocupata la sol, amprenta casei fiind doar 61 mp.  Vila Essen ofera una din cele mai mici suprafate construite desfasurate  – 126mp – dintre modele de case ieftine parter si mansarda cu 3 dormitoare din catalogul nostru de proiecte tip. Dimensiunile mici, alaturi de forma exterioara regulata si de acoperisul simplu, in 2 ape, fac ca acest proiect de casa sa fie si foarte economic, ideal pentru cei care cauta case de vacanta sau case ieftine, camin pentru o familie cu 2 copii.

 

Modele case ieftine

La parter este situata o camera de zi foarte spatioasa (aproape 30 mp) si bine luminata, in care este inclusa atat zona cu mobilierul de living, cat si locul de luat masa. Camera de zi este ideala si pentru petrecerea timpului liber in lunile calde ale anului, livingul oferind un acces exterior catre terasa aflata pe fatada din spatele casei, situata catre gradina. Terasa este acoperita si protejata si de balconul care deserveste unul din dormitoarele de la mansarda. In plus, parterul cuprinde o bucatarie destul de incapatoare, in care se poate servi si masa, cu o suprafata de 9mp si un grup sanitar. La mansarda este situat un dormitor matrimonia foarte spatios, de 17mp, un alt dormitor de 12mp pentru 1-2 persoane si un dormitor mic, de copil.

Related posts

Alegeti Vila Rin: vila cu parter si mansarda, ideala pentru familiile cu doi copii

Vila Rin este un model de vila cu parter si mansarda care poate satisface cerintele de confort...

Citeste...

Vila Aston, proiect de casa cu mansarda

In oferta de proiecte de case cu mansarda, Catalogdecase.ro a inclus Vila Aston, alegerea...

Citeste...

Vila Alexandra, caminul ideal pentru cei care isi doresc o constructie ieftina

Vila Alexandra este un model de casa foarte apreciat in categoria de proiecte de case cu...

Citeste...

Nume