9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Vila Mini

  • Suprafata totala: 93 mp
  • Suprafata la sol: 46 mp
  • Dormitoare: 2
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+M

Recomandam vila Mini, un proiect de casa cu mansarda, locuinta sau o casa de vacanta ideala. Avantajul acestei case cu mansarda consta in faptul ca este accesibila celor care doresc case ieftine, datorita dimensiunilor mici pe care este construita. Schita casei Mini, un proiect de casa cu mansarda, cuprinde un living, bucatarie, baie la parter. Mansarda are 2 dormitoare si o baie.

 

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 558 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 930 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1116 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Eliza

Vezi proiect

Casa Calista