9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Eliza

  • Suprafata totala: 100 mp
  • Suprafata la sol: 50 mp
  • Dormitoare: 2
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+M

Vila Eliza este un model de casa cu mansarda cu suprafata mica. Proiect pentru case mici si economice, prezinta o compartimentare atent gandita a spatiului pentru un maxim de confort. Pentru a va convinge ca acestmodel de casa cu mansarda este ceea ce va doriti, consultati planul disponibil online. Vila Eliza – proiect casa cu mansarda accesibil.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 600 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1000 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1200 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Messina

Vezi proiect

Vila Mini