9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Lotus

  • Suprafata totala: 234 mp
  • Suprafata la sol: 130 mp
  • Dormitoare: 4
  • Băi: 3
  • Inaltime: P+1

Cu o amprenta la sol de 130 mp, din care terasa partial acoperita are 33 mp, casa Lotus cuprinde la parter un dormitor/ birou, un living spatios, luminos, o bucatarie incapatoare cu camara, un dressing si baie. Planul etaj al acestei vile moderne include un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, alaturi de alte doua dormitoare deservite de o baie.

Casa Lotus se inscrie in randul celor mai atractive si mai spatioase modele de case moderne pentru familii numeroase.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 1404 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 2340 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 2808 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Leon

Vezi proiect

Casa Carolina