9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Leon

  • Suprafata totala: 248 mp
  • Suprafata la sol: 128 mp
  • Dormitoare: 5
  • Băi: 3
  • Garaj: 1
  • Inaltime: P+M

Vila Leon, model de case cu garaj, ofera la parter un living si bucataria spatioasa, ce are posibilitatea de a comunica direct cu living-ul prin renuntarea partiala in proiect la peretele dintre acestea. La parter, casa mai include un dormitor de oaspeti/ birou si garajul. Din categoria proiecte case cu mansarda, vila cuprinde in planul mansarda 1 dormitor matrimonial cu baie si dressing proprii si alte 3 dormitoare spatioase si o baie.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 1240 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1984 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 2480 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Bordeaux

Vezi proiect

Casa Lotus