9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Vila Rin

  • Suprafata totala: 126 mp
  • Suprafata la sol: 63 mp
  • Dormitoare: 3
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+M

Prin compartimentarea logica a incaperilor, Vila Rin, vila cu parter si mansarda, reuseste ca intr-un spatiu de dimensiuni restranse sa satisfaca toate cerintele de confort ale unei familii cu doi copii. La nivelul parterului, se regaseste o camera de zi, zona de luat masa si bucataria. La mansarda casa cuprinde 3 dormitoare si o baie.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 756 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1260 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1512 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Essen

Vezi proiect

Casa Aston