9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Vila Lorena

  • Suprafata totala: 162 mp
  • Suprafata la sol: 81 mp
  • Dormitoare: 3
  • Băi: 4
  • Inaltime: P+M

Incadrandu-se in randul celor mai inedite proiecte si planuri de case cu mansarda, Vila Lorena, cu un aspect exterior elegant, se desfasoara pe doua niveluri – parter si etaj. La parter se afla un living si o zona de luat masa, o bucatarie si o baie. Etajul este format din 3 dormitoare, fiecare cu baie si dressing propriu, ceea ce asigura un confort maxim pentru o familie de 4-5 persoane.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 972 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1620 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1944 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Vila Helga

Vezi proiect

Vila Tamisa