9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Vila Ingrid

  • Suprafata totala: 148 mp
  • Suprafata la sol: 74 mp
  • Dormitoare: 3
  • Băi: 3
  • Inaltime: P+1

Vila Ingrid,un proiect de casa modern, se remarca prin proportiile sale elegante, urbane oferind la parter un spatiu larg, luminos, format din camera de zi si zona de luat masa, cu acces suplimentar spre exterior, bucataria cu o zona de depozitare si baia. La etaj sunt amplasate 3 dormitoare, 2 bai si un dressing. Vila Ingrid – un proiect de casa ce ofera siguranta si confort.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 888 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1480 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1776 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Amsterdam

Vezi proiect

Casa Alsacia