9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Vila Hortensia

  • Suprafata totala: 142 mp
  • Suprafata la sol: 71 mp
  • Dormitoare: 4
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+M

Oferta noastra de modele de proiecte de case cuprinde si Vila Hortensia, o constructie cu aspect exterior atragator. Vila Hortensia ofera un plan eficient compartimentat. La parter, bucataria deschisa si zona de luat masa comunica direct cu camera de zi, formand un spatiu larg, luminos. Proiectul casei include la parter si un dormitor de oaspeti si o baie; mansarda inalta cuprinde 3 dormitoare si baia.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 852 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1420 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1704 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Alsacia

Vezi proiect

Casa Arges