9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Freiburg

  • Suprafata totala: 156 mp
  • Suprafata la sol: 88 mp
  • Dormitoare: 4
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+M

Cu un plan bine compartimentat din punct de vedere functional, Vila Freiburg ofera la parter spatiul comun format din camera de zi, zona de luat masa si bucataria deschisa. In plus, tot la nivelul parterului se afla si un dormitor de oaspeti. Mansarda cuprinde 3 dormitoare, doua dintre ele beneficiind de dressing si o baie spatioasa.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 936 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1560 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1872 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Vila Tamisa

Vezi proiect

Vila Mures