9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Campina

  • Suprafata totala: 193 mp
  • Suprafata la sol: 102 mp
  • Dormitoare: 4
  • Băi: 5
  • Inaltime: P+M

Proiecte si planuri de case eficient compartimentate ce pot fi adaptate si modificate in functie de cerintele dumneavoastra. Cu un aspect exterior atragator, proiect Vila Campina ofera un plan foarte eficient compartimentat. Alaturi de un living incapator, o bucataria spatioasa care poate cuprinde si zona de luat masa, parterul ofera si un dormitor de oaspeti si o baie. Zona de noapte din planurile etaj ofera 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie si doua spatii dressing.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 1158 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1930 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 2316 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Boemia

Vezi proiect

Casa Hamburg