9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Brandusa

  • Suprafata totala: 81 mp
  • Suprafata la sol: 81 mp
  • Dormitoare: 2
  • Băi: 1
  • Inaltime: Parter

Casa Brandusa atrage prin proportiile sale frumoase si imaginea romantica, fiind un proiect de casa pentru o familie de 3 persoane sau o casa de vacanta unde sa va petreceti timpul liber. Cuprinde o camera de zi vitrata, luminoasa, 2 dormitoare, o bucatarie si o baie. Casa Brandusa – un proiect de casa parter care reuseste sa raspunda tuturor cerintelor si nevoilor de spatiu si confort.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 486 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 810 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 972 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Calista