9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Messina

  • Suprafata totala: 104 mp
  • Suprafata la sol: 52 mp
  • Dormitoare: 2
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+1

Vila Messina este un proiect de casa cu etaj ideal pentru terenuri inguste, cu un aspect deosebit de influenta mediteraneana. Locuinta permanenta sau o casa de vacanta, proiectul de casa cu etaj vila Messina cuprinde la parter living-ul, bucataria deschisa, un loc de luat masa, o baie si o camara, iar la etaj 2 dormitoare si o baie. Vila Messina – proiect casa cu etaj accesibil si ieftin.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 624 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1040 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1248 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Vila Poiana

Vezi proiect

Casa Eliza