9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Vila Poiana

  • Suprafata totala: 120 mp
  • Suprafata la sol: 60 mp
  • Dormitoare: 2
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+M

Vila Poiana face parte din proiectele de case cu mansarda ce pot deveni locuinta perfecta pentru o familie de 3-4 persoane sau casa de vacanta mult visata. Planul acestei case cu mansarda cuprinde la parter o camera de zi spatioasa si luminoasa, o bucatarie si o baie iar la mansarda 2 dormitoare incapatoare, o baie si un dressing.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 720 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1200 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1440 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Alexandra

Vezi proiect

Casa Messina