9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Carolina

  • Suprafata totala: 233 mp
  • Suprafata la sol: 133 mp
  • Dormitoare: 4
  • Băi: 3
  • Inaltime: P+M

Terasa acoperita ce inconjoara cladirea pe 2 laturi, confera vilei Carolina un aspect distinct, de influenta americana. La parter se situeaza spatiul comun format de living si sufragerie, precum si un birou ce poate fi transformat in camera de oaspeti. Mansarda cuprinde zona de noapte, cu 3 dormitoare. Casa Carolina, de influenta americana, este ideala pentru familii alcatuite din 2 sau 3 persoane.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 1398Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 2330 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 2796 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Lotus

Vezi proiect

Casa Boemia