9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Boemia

  • Suprafata totala: 213 mp
  • Suprafata la sol: 108 mp
  • Dormitoare: 3
  • Băi: 3
  • Garaj: 1
  • Inaltime: P+M

Ideala pentru o familie de 4-5 persoane, vila Boemia ofera la parter living-ul, cu iesire directa in terasa protejata de o pergola, bucataria, care include zona de dining, precum si un garaj pentru o masina, spre care aveti acces din interiorul casei. Etajul cuprinde 3 dormitoare.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 1278 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 2130 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 2556 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Carolina

Vezi proiect

Casa Campina