9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Bordeaux

  • Suprafata totala: 270 mp
  • Suprafata la sol: 129 mp
  • Dormitoare: 5
  • Băi: 3
  • Inaltime: P+1

Oferind suprafete generoase, Vila Bordeaux asigura necesarul de spatiu pentru o familie de 5-6 persoane. La nivelul parterului se afla camera de zi, ce comunica direct cu sufrageria, o bucatarie spatioasa si un birou. Etajul cuprinde 2 dormitoare matrimoniale si 2 dormitoare pentru copii. Vila Bordeaux – un proiect elegant si modern de casa cu etaj !

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 1620 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 2700 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 3240 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Vila Valencia

Vezi proiect

Casa Leon