9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Compare Listings

Opteaza pentru Eliza, casa mica cu mansarda (S=100mp)

Vila Eliza este un model de casa cu mansarda cu suprafata mica, dezirabila pentru locuinta personala sau casa de vacanta. Unul dintre principalele avantaje adus de aceasta vila este acela ca poate fi accesibila celor care doresc o casa care implica costuri mai mici intrucat ea are dimensiuni reduse. Acest proitect pentru case mici si economice se bucura de o compartimentare a spatiului gandita in cele mai mici detalii pentru a asigura maximul de confort. Schita vilei Eliza cuprinde un parter cu living, grup sanitar si bucatarie, iar la mansarda se gasesc doua dormitoare si o baie.

 

Parterul, in care puteti sa serviti masa cu cei dragi sau cu musafirii, este spatios, suprafata sa fiind de 20.5 mp. Parterul include si o bucatarie de 9.5 mp si un grup sanitar nu foarte mare, 1.9 mp, perfect adaptat pentru nevoile unei toalete rapide. Trecerea catre nivelul superior se face din living prin intermediul scarii interioare. La mansarda se afla un dormitor cu o suprafata de 12.1 mp, ce poate deveni dormitor matrimonial, si un dormitor cu o suprafata  mai mica, 9.5 mp, incapere ideala pentru copil. Tot la mansarda se gaseste o baie spatioasa ce masoara 5.3 mp.

Suprafata totala a vilei Eliza este de 100 mp iar suprafata la sol 50 mp. Cei interesati de acest proiect trebuie sa stie ca pachetul de autorizare este in valoare de 400 Euro, valoare ce nu include TVA.

Vila Eliza: caminul ideal pentru linistea si confortul dumneavoastra!

Related posts

Essen – opteaza pentru modele de case mici si ieftine!

Ti-ai propus sa iti construiesti o casa ieftina si confortabila pentru tine si familia ta? Iti...

Citeste...

Cum se citeste un plan de arhitectura

Proiectul trebuie sa asigure informatii complete pentru autorizare si constructie, fara sa lase...

Citeste...

Certificat de Urbanism

Ce este un Certificat de Urbanism (CU)? Certificatul de Urbanism este un act emis de Primarie,...

Citeste...