9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Compare Listings

Vila Aston, proiect de casa cu mansarda

In oferta de proiecte de case cu mansarda, Catalogdecase.ro a inclus Vila Aston, alegerea perfecta pentru cei care spun pe primul loc dorintele si asteptarile fiecarui membru al familiei lor.

Casa Aston este conceputa cu regim de inaltime Parter si Mansarda, are o suprafata la sol de 63 mp. Suprafata desfasurata construita – suprafata construita parter si suprafata planului de casa mansarda este de 126 mp. Proiect Casa Aston include un living spatios care se bucura de multa lumina, o bucatarie, 3 dormitoare si 2 bai.

La parter se regaseste livingul care se intinde pe o suprafata de 30 mp, bucataria cu o suprafata de 7.4 mp, un grup sanitar de 2.9 mp, dressingul de 1.5 mp, util pentru depozitarea garderobei, cat si un hol care se intinde pe o suprafata de 3.8 mp. La mansarda exista 3 dormitoare cu suprafete de 16.5 mp, 9.7 mp si 10.2 mp,  o baie de 5.7 mp si holul de 3.9 mp.

Daca va doriti un camin primitor si confortabil in care fiecare membru al familiei dumneavoastra se poate bucura de spatiu personal, alegeti acest proiect Casa Aston!

 

Related posts

Essen – opteaza pentru modele de case mici si ieftine!

Ti-ai propus sa iti construiesti o casa ieftina si confortabila pentru tine si familia ta? Iti...

Citeste...

Cum se citeste un plan de arhitectura

Proiectul trebuie sa asigure informatii complete pentru autorizare si constructie, fara sa lase...

Citeste...

Certificat de Urbanism

Ce este un Certificat de Urbanism (CU)? Certificatul de Urbanism este un act emis de Primarie,...

Citeste...