9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Vila Tamisa

  • Suprafata totala: 160 mp
  • Suprafata la sol: 80 mp
  • Dormitoare: 4
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+M

Proiect de casa potrivit pentru a fi construita pe teren ingust, cu deschidere mica. Vila Tamisa este alcatuita la parter dintr-un living, o bucatarie mare, o baie si un dormitor, iar la etaj se afla 3 dormitoare si o baie comuna. Acest proiect de casa cu mansardase adreseaza persoanelor care au familii de 5-6 persoane.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 960 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1600 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1920 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Vila Lorena

Vezi proiect

Casa Freiburg