9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Vila Palermo

  • Suprafata totala: 130 mp
  • Suprafata la sol: 65 mp
  • Dormitoare: 3
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+1

Proiectul vila Palermo: o vila moderna, o casa frumoasa parter cu etaj. Construita pe o suprafata relativ mica, Vila Palermo se remarca prin aspectul de influenta mediteraneana. La nivelul parterului, se regasesc living-ul si zona de luat masa, reunite intr-o zona de zi spatioasa, o bucatarie si baia. Etajul cuprinde 3 dormitoare si o baie comuna. Vila Palermo – un proiect de casa cu etaj.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 780 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1300 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1560 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Arges

Vezi proiect

Casa Essen