9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Vila Mures

  • Suprafata totala: 151 mp
  • Suprafata la sol: 74 mp
  • Dormitoare: 4
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+M

Proiect vila Mures ofera un aspect exterior atragator si un plan eficient compartimentat. Acest proiect de casa include la parter, bucataria deschisa si zona de luat masa care comunica direct cu camera de zi, formand un spatiu larg, luminos. Terasa cu acces din living are 14,5 mp si nu este inclusa in suprafata totala calculata (151mp). In plus, parterul ofera si un dormitor de oaspeti si o baie. Mansarda are 3 dormitoare si baie.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 906 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1510 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1812 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Freiburg

Vezi proiect

Casa Amsterdam