9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Vila Geneva

  • Suprafata totala: 165 mp
  • Suprafata la sol: 81 mp
  • Dormitoare: 3
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+M

Vila Geneva este un model de casa cu mansarda, ideal pentru o locuinta permanenta sau o casa de vacanta. Vila Geneva atrage prin proportiile sale elegante, oferind spatii generoase, vitrate si foarte luminoase. Parterul cuprinde un living, o bucatarie spatioasa cu o zona de luat masa si o baie. Zona de noapte, de la mansarda, cuprinde 3 dormitoare incapatoare fiecare deschizandu-se catre un balcon propriu si o baie comuna. Vila Geneva, un proiect de casa cu mansarda atractiv si accesibil.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 990 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1650 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1980 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Vila Brasil

Vezi proiect

Vila Helga