9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Vila Brasil

  • Suprafata totala: 166 mp
  • Suprafata la sol: 82 mp
  • Dormitoare: 3
  • Băi: 3
  • Inaltime: P+M

Vila Brasil este caracterizata prin linii moderne, actuale, cu finisaje deosebite. Living-ul ofera o ampla zona deschisa, luminoasa, cu ferestre largi. La etaj un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, alaturi de alte doua dormitoare deservite de o baie satisfac cele mai ridicate exigente de spatiu si confort. Vila Brasil – un proiect de casa moderna pentru o familie numeroasa de 4-5 persoane.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 996 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1660 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1992 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Vila Cernica

Vezi proiect

Vila Geneva