9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Hamburg

  • Suprafata totala: 180 mp
  • Suprafata la sol: 90 mp
  • Dormitoare: 4
  • Băi: 3
  • Inaltime: P+M

Ideala pentru terenuri inguste sau lipire la calcan, Vila Hamburg ofera in planul parterului un birou care poate fi transformat in dormitor si un open space in care poate fi incadrata zona camerei de zi si sufrageria, ambele se deschide spre terasa acoperita cu pergola. Etajul cuprinde 3 dormitoare, dormitorul matrimonial beneficiind de baie proprie si garderoba. Vila Hamburg este alegerea perfecta pentru o familie de 4-5 membrii.

Vila Hamburg – un proiect de vila spatioasa, luminoasa si primitoare !

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 1080 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1800 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 2160 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Campina

Vezi proiect

Casa Nico