9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Calista

  • Suprafata totala: 87 mp
  • Suprafata la sol: 87 mp
  • Dormitoare: 2
  • Băi: 1
  • Inaltime: Parter

Casa Calista, din categoria de proiecte de casa fara etajaduce aspect atragator conferit de liniile acoperisului si de spatiile vitrate generoase. Casa de vacanta sau locuinta pentru familii mici, Casa Calista cuprinde o camera de zi, 2 dormitoare, bucatarie, baie. Consultati planul acestui model de casa mica dintre proiectele de case parter . Calista – proiecte de case fara etaj.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 522 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 870 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1044 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Vila Mini

Vezi proiect

Casa Brandusa