9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Arges

  • Suprafata totala: 135 mp
  • Suprafata la sol: 78 mp
  • Dormitoare: 3
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+M

Desfasurandu-se la nivelul parterului si al mansardei, Casa Arges este o alegere potrivita pentru o casa de vacanta sau o locuinta pentru familii cu numar restrans de persoane. Cuprinde la parter un living, un dormitor, o baie si o bucatarie, iar la mansarda doua dormitoare, o baie comuna si un dressing. Model din categoria de proiecte de case mansardate, mici, accesibile si confortabile.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 810 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1350 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1620 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Vila Hortensia

Vezi proiect

Vila Palermo