9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Amsterdam

  • Suprafata totala: 151 mp
  • Suprafata la sol: 75 mp
  • Dormitoare: 3
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+M

Cu planuri bine compartimentate, casa Amsterdam reuseste, ca intr-un spatiu de dimensiuni mici, sa satisfaca toate cerintele de confort ale unei familii cu doi copii. La parter se regaseste o camera de zi incapatoare, sufrageria si bucataria. La mansarda, planurile casei cuprind 3 dormitoare si o baie comuna. Vila Amsterdam – pentru cei care cauta proiecte pentru planuri de case mici.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 906 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1510 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1812 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Vila Mures

Vezi proiect

Vila Ingrid