9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Alsacia

  • Suprafata totala: 142 mp
  • Suprafata la sol: 71 mp
  • Dormitoare: 3
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+M

Vila Alsacia face parte din oferta noastra de planuri de casa tip si atrage prin proportiile sale elegante, oferind la parter un spatiu larg, luminos, format din camera de zi si zona de luat masa. Tot la nivelul planurilor parter se afla bucataria, cu acces secundar catre exterior, baia si o zona de depozitare. Planul de casa ofera la mansarda 3 dormitoare si o baie incapatoare.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 852 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1420 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1704 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Vila Ingrid

Vezi proiect

Vila Hortensia