9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Casa Alexandra

  • Suprafata totala: 124 mp
  • Suprafata la sol: 61 mp
  • Dormitoare: 3
  • Băi: 2
  • Inaltime: P+M

Vila Alexandra este riguros proiectata, pentru a se incadra intr-un pret mic pentru cei care doresc o constructie ieftina. Din categoria de proiecte de case cu mansarda, Vila Alexandra poate fi locuinta permanenta sau casa de vacanta. Parterul cuprinde un living spatios, cu acces exterior secundar spre gradina, o bucatarie si un grup sanitar. Mansarda ofera 3 dormitoare si o baie spatioasa.

Pachete de proiectare


Proiect de autorizare (DTAC) – 744 Euro

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati – 2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

Proiect pachet Plus 1240 – Euro

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

Proiect pachet Premium – 1488 Euro

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

Cere informatii despre proiect

Vezi proiect

Casa Aston

Vezi proiect

Vila Poiana