9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Compare Listings

Alegeti Vila Rin: vila cu parter si mansarda, ideala pentru familiile cu doi copii

Alegeti Vila Rin: vila cu parter si mansarda, ideala pentru familiile cu doi copii

Vila Rin este un model de vila cu parter si mansarda care poate satisface cerintele de confort si spatiu pentru o familie cu doi copii, intr-un spatiu de dimensiuni restranse. Planul de casa este prevazut cu parter si mansarda, cu o suprafata totala de 126 mp si suprafata la sol de 63 mp.Iata o detaliere a modalitatii de organizare a spatiul in vila Rin: la parter gasiti o camera de zi incapatoare, de 23 mp, unde puteti sa serviti masa. Bucataria se gaseste si ea tot la parter si se intinde pe o suprafata de 11.4 mp. Tot aici se afla un grup sanitar de 2.2 mp, situat langa scara interioara care face trecerea catre mansarda.

Planul mansardei include trei dormitoare cu suprafete diferite in care dumneavoastra si cei doi copii puteti sa va amenajati spatiul dupa bunul plac. Dormitoarele au suprafete de 14 mp, 13.5 mp si 6.5 mp. Din holul din care se face accesul catre incaperi se poate intra si in baia spatioasa de 6 mp unde aveti posibilitatea sa va relaxati, sa va ingrijiti si sa dati uitarii problemele cotidiene.

Daca sunteti interesat de aceasta vila cu parter si mansarda este bine sa stiti ca pachetul de autorizare este in valoare de 630 Euro. Vila Rin este cadrul ideal pentru a petrece timpul alaturi de familia pe care o iubiti!

 

 

 

Related posts

Essen – opteaza pentru modele de case mici si ieftine!

Ti-ai propus sa iti construiesti o casa ieftina si confortabila pentru tine si familia ta? Iti...

Citeste...

Vila Aston, proiect de casa cu mansarda

In oferta de proiecte de case cu mansarda, Catalogdecase.ro a inclus Vila Aston, alegerea...

Citeste...

Vila Alexandra, caminul ideal pentru cei care isi doresc o constructie ieftina

Vila Alexandra este un model de casa foarte apreciat in categoria de proiecte de case cu...

Citeste...

Nume