Catalog de Case

Catalog de proiecte case mici si vile

Casa Freiburg
Casa Freiburg
Casa Freiburg
Plan parter
Casa Freiburg plan parter
Plan etaj
Casa Freiburg plan mansarda/ etaj

Casa Freiburg

Caracteristici tehnice:
Suprafata totala:156mp
Suprafata la sol:88mp
Nivele:2
Dormitoare:4
Bai:2
Locuri in garaj:0
Recomanda proiectul:

Cu un plan bine compartimentat din punct de vedere functional, Vila Freiburg ofera la parter spatiul comun format din camera de zi, zona de luat masa si bucataria deschisa. In plus, tot la nivelul parterului se afla si un dormitor de oaspeti. Mansarda cuprinde 3 dormitoare, doua dintre ele beneficiind de dressing si o baie spatioasa.

Pachete de proiectare
Pret
Proiect de autorizare (DTAC) Detalii...

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

624 Euro
Proiect pachet Plus Detalii...

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

 

936 Euro
Proiect pachet Premium Detalii...

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

1248 Euro
Comentarii