Catalog de Case

Catalog de proiecte case mici si vile

Casa Brandusa
Casa Brandusa
Casa Brandusa
Plan parter
Casa Brandusa plan parter
Plan etaj
Casa Brandusa plan mansarda/ etaj

Casa Brandusa

Caracteristici tehnice:
Suprafata totala:78mp
Suprafata la sol:78mp
Nivele:1
Dormitoare:2
Bai:1
Locuri in garaj:0
Recomanda proiectul:

Casa Brandusa atrage prin proportiile sale frumoase si imaginea romantica, fiind un proiect de casa pentru o familie de 3 persoane sau o casa de vacanta unde sa va petreceti timpul liber. Cuprinde o camera de zi vitrata, luminoasa, 2 dormitoare, o bucatarie si o baie. Casa Brandusa - un proiect de casa parter care reuseste sa raspunda tuturor cerintelor si nevoilor de spatiu si confort.

Pachete de proiectare
Pret
Proiect de autorizare (DTAC) Detalii...

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

312 Euro
Proiect pachet Plus Detalii...

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

 

468 Euro
Proiect pachet Premium Detalii...

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

624 Euro
Comentarii