9:00 - 17:00

Luni - Vineri

office@catalogdecase.ro

Arh.Razvan Gologan

0722-69.09.49

021-467.11.35

Compare Listings

Casa Brandusa

Casa Brandusa

In acest articol va prezentam in detaliu modelul Casei Brandusa, un proiect de casa ce ocupa o suprafata mica si care este foarte apreciat de clientii biroului nostru de proiectare. Aceasta vila este o solutie ideala pentru o familie cu un copil, fiind o locuinta foarte confortabila si bine compartimentata. Acest proiect de casa incearca sa raspunda nevoilor dumneavoastra de confort si de spatiu. El poate fi adaptat si pentru o casa de vacanta, in cazul in care va doriti o astfel de locuinta.

 

 

 

Din ofertele de proiecte de case, Casa Brandusa atrage atentia prin proportiile sale deosebite si imaginea romantica. Vila este construita in regim de inaltime Parter pe o suprafata totala de 78 mp.

Din holul de la intrarea principala se realizeaza accesul catre cele doua dormitoare, living, grupul sanitar si bucatarie. In camera de zi se delimiteaza un spatiu luminos, vitrat si extrem de luminos unde va puteti servi masa si invita pe cei apropiati atunci cand simtiti dorinta de socializare. Livingul este o incapere spatioasa de 18 mp.

Cele doua dormitoare care se regasesc in Casa Brandusa sunt spatioase si au suprafete de 13.6 mp si 10.9 mp. Unul dintre cele doua dormitoare poate fi o incapere foarte placuta pentru cel mic sau adolescentul dumneavoastra care are nevoie, intotdeauna, de un spatiu care sa il reprezinte, unde sa se simta bine si pe care sa il poata decora adecvat personalitatii sale. Cel de-al doilea dormitor poate fi utilizat ca o incapere foarte confortabila si placuta pentru sot si sotie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proiectul de Autorizare DTAC poate fi achizitionat la pretul de de 312 Euro (fara TVA), pachetul Plus 468 Euro (include pachet autorizare – DTAC) iar pachetul complet are valoarea de 702 Euro (include pachetele anterioare).

Related posts

Essen – opteaza pentru modele de case mici si ieftine!

Ti-ai propus sa iti construiesti o casa ieftina si confortabila pentru tine si familia ta? Iti...

Citeste...

Alegeti Vila Rin: vila cu parter si mansarda, ideala pentru familiile cu doi copii

Vila Rin este un model de vila cu parter si mansarda care poate satisface cerintele de confort...

Citeste...

Vila Aston, proiect de casa cu mansarda

In oferta de proiecte de case cu mansarda, Catalogdecase.ro a inclus Vila Aston, alegerea...

Citeste...

Nume