Catalog de Case

Catalog de proiecte case mici si vile

Casa Arges
Casa Arges
Casa Arges
Plan parter
Casa Arges plan parter
Plan etaj
Casa Arges plan mansarda/ etaj

Casa Arges

Caracteristici tehnice:
Suprafata totala:135mp
Suprafata la sol:78mp
Nivele:2
Dormitoare:3
Bai:2
Locuri in garaj:0
Recomanda proiectul:

Desfasurandu-se la nivelul parterului si al mansardei, Casa Arges este o alegere potrivita pentru o casa de vacanta sau o locuinta pentru familii cu numar restrans de persoane. Cuprinde la parter un living, un dormitor, o baie si o bucatarie, iar la mansarda doua dormitoare, o baie comuna si un dressing. Model din categoria de proiecte de case mansardate, mici, accesibile si confortabile.

Pachete de proiectare
Pret
Proiect de autorizare (DTAC) Detalii...

Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare. Se depune la Primaria localitatii de care apartine terenul pentru a obtine Autorizatia de Construire si a incepe constructia casei cu toate autorizarile impuse de lege.

540 Euro
Proiect pachet Plus Detalii...

Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planurile detaliate pentru executia structurii casei “la rosu”, inclusiv calculul cantitatilor de materiale si extrasele de armatura). Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie.

 

810 Euro
Proiect pachet Premium Detalii...

Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planurile detaliate pentru executia casei, inclusiv calculul cantitatilor de materiale pentru toate specialitatile). Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei corecte a casei.

1080 Euro
Comentarii